Hervoton näky! Nainen muuttui vihreäksi rusketusvoiteesta: ”Kuin Prinsessa Fiona”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itseruskettavat voiteet ovat monilla tehokäytössä varsinkin talvisin, kun aurinkoa ei ole juuri saatavilla pohjoisella pallonpuoliskolla. Tuotteita käytti myös Kirsty Reeves, jonka iho kuitenkin ragoi todella poikkeuksellisella tavalla. Se nimittäin muuttui vihreäksi.

Iso-Britannian Essexissä asuva 27-vuotias Kirsty Reeves käytti Boots-liikkeestä ostamaansa San Tropez -rusketusvoidetta. Pian voiteen levittämisen jälkeen hänen ihonsa muuttui vihreäksi, minkä johdosta hän ei uskaltanut poistua kotoaan päiväkausiin.

– Ensin se vaikutti hieman vihertävältä, mutta ajattelin sen menevän ohi. Jätin voiteen kasvoilleni 45 minuutiksi, mutta iho muuttui koko ajan vihreämmäksi, Kirsty Reeves kertoi Splash Newsille.

Splash
Splash