Nunnat lähtivät hiihtoretkelle – ei mennyt kuin Strömsössä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lumen sataminen ja valkoinen maa ilahduttavat yleensä useampia eläimiä ja lapsia. Myös eräät nunnat nauttivat lumisistä keleistä ja olivat lähteneet pienelle hiihtoretkelle, mikä oli ollut autoilijoille hauska näky tiellä.

Laura Hagen oli ajanut autollaan Sloan’s Laken alueella Denverissä, kun hänen matkaansa oli hidastanut kaksi hiihtäjää. Nunnat olivat lähteneet pienelle hiihtoretkelle ja kulkivat suksillaan perätysten keskellä autotietä. Videota kuvannutta Hagenia tien tukkiminen ei ollut kuitenkaan haitannut, sillä hänen mielestään näky oli vallan mainio.

Hagen kuvaa naureskellen nunnia, jotka hiihtävät hieman kömpelön näköisesti keskellä tietä. Ohittaessaan tiensivuun väistäneet nunnat Hagen avaa vielä autonsa ikkunan ja kertoo nunnille heidän näyttävän todella mahtavilta suksien päällä