Nyt tuunataan WC – ostaisitko tällaisen lisävarusteen pönttöön?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Illumibowl on wc-pönttöön asennetta valo, joka valaisee ainoastaan pytyn sisustan. Laite voi kuulostaa päällisin puolin lähinnä humoristiselta lahjaesineeltä, mutta wc-lamppu vaikuttaa tosiasiassa yllättävänkin käytännölliseltä.

Wc-valo on varustettu liiketunnistimella, joten se menee itsestään päälle vessaan astuessa. Lampun valo ei ole myöskään erityisen kirkas, joten Illumibowl on ideaali lisävaruste esimerkiksi runsaasti yön aikana rakkoaan tyhjentäville.

Illumibowlia kaupitellaan sen omilla verkkosivuilla, jossa tarjolla on erivärisiä wc-valoja. Yksi lamppu maksaa 20 dollaria, eli noin 18 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat