Pomo oikeudessa alaistensa lääppimisestä – tuomari puolusti syytettyä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naispuolisia alaisiaan kourinut ja lääppinyt esimies on joutunut vastaamaan syytteisiin oikeudessa Sisilian Palermossa. 65-vuotias italialaismies oli kosketellut sopimattomasti kolmasosaa naistyöntekijöistään.

Oikeudenkäynnissä sattui yllättävä käänne, kun tuomari asettui syytetyn puolelle. Daily Mail -lehden mukaan esimies väitti, ettei hänen tekonsa ollut seksuaalista ahdistelua vaan ainoastaan huonoa ja ala-arvoista huumoria. Miehen mukaan hän oli lääppinyt ja nipistellyt naistyöntekijöitään vitsinä.

Tuomari kumosi miehen syytteet seksuaalisesta ahdistelusta. Tuomari vapautti miehen syytöksistä, sillä hänen mukaansa miehen perustelut olivat vakuuttavia. Oikeus katsoi, että lääppiminen oli huumoria eikä siinä ollut mitään seksuaalista. La Stampa -lehden mukaan työliitot ovat olleet raivoissaan tuomarin päätöksestä ja asiasta tullaan todennäköisesti valittamaan korkeampaan oikeuteen.