Taylor Swift lanseerasi miljoonien rahasammon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin ja parhaiten tienaaviin poptähtiin kuuluvan Taylor Swiftin menestykselle ei näy loppua. Nyt laulaja on valtaamassa mobiilipelien maailmaa aloittamalla yhteistyön Glu Mobile Inc. -yhtiön kanssa.

Taylor Swiftin oman mobiilipelin julkaisua kaavaillaan loppuvuodelle 2016. Glu Mobile Inc vastasi myös Kim Kardashian: Hollywood -sovelluksesta, joten Swiftin pelistä povataan suurta menestystä. Yhtiön mukaan kyseessä ei ole kuitenkaan suora kopio Kimin pelistä.

– Taylor ja hänen maailmanlaajuinen fanikantansa odottavat uutta ja muista erottuvaa mobiilipelikokemusta. Glu on omistautunut kehittelemään peliin ennennäkemättömiä ominaisuuksia jotka heijastavat Taylorin uniikkia luovuutta, yhtiön tiedotteessa hehkutetaan.

Vuonna 2014 Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli osoittautui suuremmaksi menestykseksi, kuin monet osasivat kuvitellakaan. CNN Money -sivuston mukaan sovellus on tuottanut jopa 700.000 dollaria vuoroukaudessa.