Taylor Swift lanseerasi miljoonien rahasammon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken suosituimpiin ja parhaiten tienaaviin poptähtiin kuuluvan Taylor Swiftin menestykselle ei näy loppua. Nyt laulaja on valtaamassa mobiilipelien maailmaa aloittamalla yhteistyön Glu Mobile Inc. -yhtiön kanssa.

Taylor Swiftin oman mobiilipelin julkaisua kaavaillaan loppuvuodelle 2016. Glu Mobile Inc vastasi myös Kim Kardashian: Hollywood -sovelluksesta, joten Swiftin pelistä povataan suurta menestystä. Yhtiön mukaan kyseessä ei ole kuitenkaan suora kopio Kimin pelistä.

– Taylor ja hänen maailmanlaajuinen fanikantansa odottavat uutta ja muista erottuvaa mobiilipelikokemusta. Glu on omistautunut kehittelemään peliin ennennäkemättömiä ominaisuuksia jotka heijastavat Taylorin uniikkia luovuutta, yhtiön tiedotteessa hehkutetaan.

Vuonna 2014 Kim Kardashian: Hollywood -mobiilipeli osoittautui suuremmaksi menestykseksi, kuin monet osasivat kuvitellakaan. CNN Money -sivuston mukaan sovellus on tuottanut jopa 700.000 dollaria vuoroukaudessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat