Taylor Swiftin pihalla kutsumaton vieras – poliisit iski heti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Taylor Swiftin henkivartija on kutsunut poliisit hätiin tähtösen Bel Airissa sijaitsevalle luksusasunnolle. Syynä hätäpuhelulle oli epäilyttävä mies, joka hiippaili tontin läheisyydessä. Ennen kuin poliisit ehtivät paikalle, oli hiippari oli onnistunut livahtamaan portista sisään yksityiselle ajotielle.

TMZ-viihdesivuston mukaan tähtönen pelkäsi olevansa vaarassa epäilyttävän miehen takia. Henkivartija piti myös tilannetta uhkaavana. Onneksi viranomaiset olivat muutamissa minuuteissa paikalla ja mies pidätettiin.

Toistaiseksi ei ole selvinnyt miksi mies oli vaellellut Taylor Swiftin pihalla. Viranomaiset vaativat, että miehen mielenterveydellinen tila tutkitaan ennen kuin hänet päästetään vapaaksi. Taylor on joutunut aiemmin hankkimaan lähestymiskiellon pakkomielteisiä faneja vastaan. Toivottavasti hiippari ei ollut yksi heistä.