Vanhasta DVD-asemasta kotitekoinen robotti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten nimikin antaa olettaa, Reddit-sivuston Shitty Robots, eli p*skat robotit -osiossa käyttäjät voivat jakaa videoita, kuvia ja kokemuksia heikomman puoleisista roboteista. Nämä koneet ovat niin kaukana elokuvien lähes tuhoutumattomista, terävällä tekoälyllä varustetuista roboteista kuin vain mahdollista.

Gjjones125-nimimerkillä esiintyvä mies esitteli osiossa robottiaan, jonka hän loi tietokoneen DVD-asemasta. Tämä tosielämän Robotti Ruttunen liikkuu raahaamalla itseään avautuvaan levykelkkaan kiinnitetyn tikun avulla. Hieman surullisen näköinen kone ei arvatenkaan kykene liikkumaan eteenpäin järin nopeasti.

– Se ryömii etsimään paikkaa kuolla, kiteytti Reddit-käyttäjä Logically näyn videon keräämissä kommenteissa.