Kissa oli kateissa viikkoja – lemmikkietsivä löysi kolmessa päivässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit ovat ihmisille kuin perheenjäseniä ja niitä hellitään ja rakastetaan kuin omia lapsia. Eräs pariskunta huomasi kauhukseen, että heidän puolivuotias Marmalade-niminen kissansa oli kadonnut, mutta onneksi tosielämän Ace Ventura riensi apuun.

Pariskunta Andrew Cummins ja Diane Trout-Cummins olivat surun murtamia huomatessaan, että heidän kissansa oli kadonnut. He etsivät ja odottivat kaksi viikkoa pientä Marmalade-kissaa kotiin, mutta kissa ei koskaan tullut. Pariskunta sai kuulla lemmikkietsivästä, ja päätti ottaa häneen toiveikkaana yhteyttä.

Lemmikkietsivä Jim Berns saapui paikalle koiriensa kanssa, ja ne alkoivat haistelemaan ja jäljittämään kissan kävelemiä reittejä. Kissaa ei näkynyt, mutta Berns laittoi koirien löytämiin paikkoihin ansoja, joista yhteen Marmalade ilmestyi kolmen päivän kuluttua.

Lemmikkietsivä löysi kolmessa päivässä jo viikkoja kateissa olevan kissan ja teki Cumminsin perheen todella onnelliseksi. Berns on kokenut lemmikkietsivä, joka on hoitanut 377 kadonneen lemmikin tapausta löytäen 70 prosentissa tapauksista lemmikin takaisin kotiin.