Leijonatutkija onnistui nousemaan laumanjohtajaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Or Lazmi on toiminut Etelä-Afrikassa yksityisessä villieläinpuistossa vuosia. Nainen alkoi hoitamaan sinne tuotuja leijonia kun ne olivat vasta pentuja. Leijonien on nähty osoittavan hellyyttä aiemminkin ihmisille, joihin ne ovat tottuneet pennusta lähtien, mutta Lazmi on saanut laumaltaan myös ennennäkemättömän arvostuksen osakseen.

Or Lazmi on onnistunut tekemään itsestään laumanjohtajan neljän leijonan laumassa. Nainen on ottanut dominoivan roolin siitä lähtien kun leijonat ovat olleet pentuja, ja onnistunut pitämään sen edelleen. Nainen pystyy kontrolloimaan laumaansa niin hyvin, että leijonien häkkiin voidaan päästää hänen kanssaan myös vierailijoita.

Jos Lazmi ei olisi aitauksessa, villit puolitoistavuotiaat urosleijonat hyökkäisivät vieraan kimppuun alta aikayksikön. Naisen pysyessä rauhallisena leijonien vieressä ja hyväksyessä vieraat myös leijonat hyväksyvät heidät. Nainen hellii leijonia ja pystyy huoletta koskettelemaan jopa niiden kuonoa ja suuta ilman, että hänen tarvitsisi pelätä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat