Pojan Adele-versio aiheuttaa kylmiä väreitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Adelen kansainväliseksi hitiksi nousseesta Hello-kappaleesta alkoi satelemaan todella nopeasti useita upeita versioita. Nyt kuitenkin erään nuoren pojan laulamana kappale saa uudelleen aikaan odottamattomat kylmät väreet, kun poika laulaa kauniisti Adelen kappaleen soidessa taustalla.

11-vuotias Tryzdin Grubbs on tulkinnut Hello-kappaleen upeasti videolle, joka lähti julkaisun jälkeen todella nopeasti leviämään Facebookissa. Video keräsi alle viikossa useita miljoonia katseluita ja tällä hetkellä sitä on ehditty katomaan jo yli 26 miljoonaa kertaa.

Nuoren Tryzdin tulkinta ja ääni yllättävät katsojan viimeistään siinä kohtaa, kun poika osuu Adelen laulun mukana kappaleen korkeimpiin nuotteihin todella vaivattomasti. Puhtaasti lauletut korkeat äänet antavat kuulijalle välittömät kylmät väreet kerrasta toiseen.

Wow!! DID this 11 year old boy just sing Hello better than Adele?! Let's make him go viral the world needs to see this!!…

Posted by Tristian Lucas on Wednesday, January 27, 2016