Yllätyskäänne synttäreillä – strippariksi luultu olikin oikea poliisi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Wiltshiressä liikkuneeb poliisin ilta sai yllättävän käänteen, kun hän saapui stripparia odottaneen syntymäpäiväseurueen luokse. Kaikki sai alkunsa kun Bradford on Avonissa partioinut Mike Ober huomasi paikallisen kerhohuoneen oven olevan auki.

Kerhohuone on harvoin käytössä viikonloppuisin ja sen parkkipaikka oli lähes tyhjä, joten poliisi päätti tarkistaa tilanteen. Sisältä paljastui ryhmä naisia, jotka viettivät ystävänsä 50-vuotissyntymäpäiviä. Mike sai yllättävän riemuisan vastaanoton astuessaan juhlatiloihin.

– Joku huusi: Hei, oletko sinä se strippari?, Mike Ober kertoi BBC-uutissivustolle.

Mike päätti jättää kertomatta olevansa oikea poliisi. Juhlavieraat kertoivat hänen olevan liian aikaisessa ja pyysivät miestä tulemaan myöhemmin takaisin. Poliisi poistui paikalta, ja törmäsi oikeaan strippariin matkallaan.

– Tämä on makuasia, mutta mielestäni uniformumme eivät ole kovin imartelevia. Siksipä tämä sekaannus tuntui melko imartelevalta, Mike paljastaa.