Beyonce oli kaatua Super Bowl -esityksessään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyonce on rautainen ammattilainen, joka osaa tehdä virheensäkin niin, että niitä voisi luulla tahallisiksi. Nyt moni on ylistänyt naisen Super Bowl -väliaikaesitystä, jossa Beyonce oli lähellä kaatumista kesken tanssikoreografian.

YouTube-videolla nähdään esityksestä kuvattu kohta, jossa Beyonce tanssii muiden tanssijoiden kanssa. Beyoncen tulee pudottautua nopeasti syvään kyykkyyn ja takaisin ylös, mutta nainen onkin kaatumaisillaan päästessään alas. Onneksi laulajatar ehtii juuri ja juuri tekemään korjaavan liikkeen, jonka avulla hän säilyttää tasapainonsa.

Beyonce on kaatumassa takapuolelleen, mutta onnistuu kyykkyasennossa hypähtämään tasajalkaa taaksepäin niin, että onnistuu säilyttämään tasapainonsa. Beyonce on varmasti itsekin yllättynyt nopeasta reagoimisesta kesken esityksen, joka säilyi lähes virheettömänä nopean ja sulavan korjausliikkeen ansiosta.