Bones-tähdet haastoivat tuotantoyhtiönsä oikeuteen – vaativat 100 miljoonaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu amerikkalainen televisiosarja Bones on vaarassa loppua 11. tuotantokauteen. Tuotantoa rasittaa miljoonasyyte, jonka sarjan päätähdet Emily Deschanel ja David Boreanaz ovat 20th Contury Fox -studioita vastaan nostaneet.

Sarjassa tuottajana toimiva Kathy Reichs johtaa kannetta, jossa väitetään studion raportoineen vääriin Bones-sarjasta saadut voitot. Voittosummien vääristelyn uskotaan johtuneen siitä, että yhtiön ei tarvitsisi maksaa provisioita tuottajalle ja sarjan päänäyttelijöille Deschanelille ja Boreanazille.

TV Guide -sivusto kertoo tuottajan ja näyttelijöiden osuuden sarjan tekemistä voitoista olevan heidän tekemänsä sopimuksen mukaan kolme prosenttia. Syytteessä vaaditaan Foxin kirjanpidon huolellista tarkistamista. Näyttelijöiden ja tuottajan mukaan yhtiö on huijannut heiltä yhteensä 100 miljoonaa dollaria.