Unelmien työpaikka? Huvipuisto hakee LEGO-rakentajia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Legoland-huvipuistot omistava Merlin Entartainment on ilmoittanut rekrytoivansa 20 työntekijää, joilla on LEGO-palikoiden kokoaminen hallussa. Yritys palkkaa henkilöitä kokoamaan ja rakentamaan erilaisia esittelymalleja huvipuistoihinsa.

Metro-lehden mukaan yritys on vuosien varrella palkannut yli 50 henkilöä toimimaan LEGO-rakentajina. Nyt he aikovat palkata lisää rakennustaitoisia työntekijöitä samoihin tehtäviin. Rakentamisesta innostuneille LEGO-faneille on tarjoutunut erinomainen tilaisuus tienata tekemällä sitä, mistä eniten pitää.

Yritys maksaa palkkaa siitä, että rakentaja kokoaa LEGO-palikoista rakennuksia ja patsaita huvipuiston vieraita varten. Merlin Entartainmentilla on huvipuistoja muun muassa Floridassa, Englannissa, Tanskassa, Saksassa, Malesiassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.