Jack Danielsilta Lemmyn nimikkoviski – ensimmäinen erä myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edesmennyt Motörhead-nokkamies Lemmy Kilmister muistetaan kovana viskin ystävänä. Viimeisenä elinvuotenaan rokkari tosin paljasti vaihtaneensa Jack Daniels ja cola -yhdistelmän vodkaan ja tuoremehuun.

Nyt juomavalmistaja Jack Daniels on lanseerannut Lemmy Kilmisterin nimikkoviskin. Tieto asiasta vuosi etukäteen The Atlantic City Bottling Company -verkkosivustolle. 288 pullon ensimmäinen erä nimikkoviskiä myytiin nopeasti loppuun.

Sittemmin The Atlantic City Bottling Companyn sivuilta poistetun tiedotteessa viskiä kuvaillaan tummaksi ja tammiseksi, mutta samaan aikaan Jack Danielsille tyypillisen makeahkoksi ja maissiseksi. Seuraavaa erää single barrel -tyyppistä Lemmy-viskiä voidaan odottaa myyntiin noin 6-8 viikon päästä.