Koiramotellin yövieras kuuli orpojen pentujen itkun – livahti lohduttamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiria majoittava ja lemmikkien trimmauspalveluita tarjoava Barker’s Pet Motel & Grooming majoittaa Kanadassa omistajien koiria ihmisten ollessa matkoilla. Koiramotelliin tuodaan välillä myös eläintenpelastusjärjestön löytämiä koiria, jotka tarvitsevat väliaikaisesti yösijaa.

Koiramotelliin oli tuotu eräänä päivänä Maggie-niminen koira, joka oli hiljattain erotettu omista pennuistaan. Maggie oli ollut omassa kopissaan eri puolella kenneliä, josta se oli kuullut toisella puolella itkevät pelastetut koiranpennut. Orvot pennut oli tuotu eläintenpelastusjärjestön toimesta koiramotelliin yöksi.

Maggie oli onnistunut livahtamaan toiselle puolelle pentujen luo kennelin työntekijöiden ollessa poissa. Kun koiramotellin omistaja oli tarkistanut valvontakamerastaan kaiken olevan hyvin, hän oli nähnyt Maggien makaavan pentujen kopin edessä käytävällä.

Koiramotellin omistaja Sandra Aldred kertoi CBC News -uutisille hänen sydämensä sulaneen ihanan Maggie-koiran toiminnan vuoksi. Aldred oli mennyt takaisin kenneliin ja päästänyt Maggien orpojen pentujen kanssa samaa häkkiin lohduttamaan niitä. Maggie haettiin omistajiensa toimesta seuraavana aamuna koiramotellista pois, ja pennut jäivät odottamaan adoptiota.