Lady Gagan Super Bowl -kansallislaulu mykistävän upea suoritus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalaisen jalkapallokauden huipentuma NFL Super Bowl pelattiin 50. kerran 7. helmikuuta, jolloin Denver Broncos selvitti tiensä mestaruuteen voittamalla vastustajansa Carolina Panthersin.

Splash
Splash

Super Bowl -ottelussa nähtiin myös huikeita lauluesityksiä, kun Beyonce hurmasi väliajalla ja Lady Gaga lauloi kansallislaulun.

Lady Gaga lauloi Yhdysvaltojen kalsallislaulun, joka sai raikuvat aplodit. Kalifornian Santa Clarassa sijaitsevan Levi’s Stadium -areenan yleisö hiljentyi kuuntelemaan laulajan upeaa suoritusta eikä malttanut olla antamatta väliaplodeja jo kesken esityksen.

Kansallislauluja on kuultu monien artistien esittämänä, mutta aina esitykset eivät kovien paineiden alla menekään niin kuin pitäisi. Lady Gaga onnistui kuitenkin kiteyttämään kaiken osaamisensa parin minuutin kestävään esitykseen, joka sai todella paljon kiitosta ja ylistystä osakseen.