Miehensä pahoinpitelemän naisen lauluesitys sairaalassa koskettaa

Ohhoh! · Annukka Heikkilä

Perheväkivalta on yleensä miesten tekemää naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Miehet eivät ilmoita väkivaltaisista naiskumppaneistaan yhtä herkästi kuin naiset miehistään, koska heitä hävettää tai he eivät loukkaantuneet vakavasti.

Uhrien olisi kuitenkin hyvä päästä vaikeasta tilanteestaan pois ja ilmoittaa väkivaltaisesta kumppanistaan. Nyt eräs miehensä pahoinpitelemäksi joutunut nainen julkaisi videon, jossa hän kertoi omasta tilanteestaan laulun saattelemana.

Darrian Amaker -niminen nainen joutui miesystävänsä pahoinpitelemäksi. Hän julkaisi sairaalavuoteellaan kuvaamansa videon National Coalition Against Domestic Violance -sivustolle, josta se lähti nopeasti leviämään ja nousi uutisiin. Videolla loukkaantunut nainen laulaa ja kuvasta näkyy, että hänen kasvonsa ovat mustelmilla ja paisuneet.

Amaker kertoo, että kiitospäivän jälkeen hänen miehensä raivostui ja alkoi pahoinpitelemään häntä. Pahoinpitely oli kestänyt kymmenen tuntia, ja naisen mukaan mies oli suunnitellut sen aikeinaan tappaa naisen. Nainen pääsi pakoon ja joutui viettämään neljä päivää sairaalassa. Amaker on tällä hetkellä fyysisesti kunnossa, ja miestä odottaa vuosien vankeustuomio.