Omistaja kyllästyi koiransa karkailemiseen – keksi nerokkaan ratkaisun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Chicagolainen perheenäiti Vanessa Buccella on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla. Koiransa karkailemiseen kyllästynyt omistaja oli nimittäin virittänyt lemmikin valjaisiin kepin, joka esti koiraa livahtamasta aidan raosta.

Daily Mail -lehden mukaan Vanessa oli useita kertoja nähnyt koiransa karkaavan pihalta aidassa olevan aukon kautta. Aidan korjauttamisen sijaan nainen keksi edullisemman ratkaisun koiran aiheuttamaan pään vaivaan.

Valjaisiin teipattu keppi pysäytti koiran, kun se yritti ahtautua aidan välistä naapurin pihaan. Huvittavinta salaa kuvatussa videossa on se, että koira ei näyttänyt keksivän syytä sille miksei sen pakosuunnitelma toiminut. Voisi luulla, että koira lopulta oppi pysymään pihalla, sillä mystiset voimat estivät sitä lähtemästä.