Taapero esitteli bodariposeerauksensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Most muscular on poseerausasento, joka on monille tuttu kehonrakennuskisoista. Most muscular -asennossa kilpailija jännittää koko vartaloaan ja yrittää saada niin monta lihasryhmää hyvin esille kun suinkin mahdollista.

Tämän poseeraamisen taitamiseen voi monilla mennä jonkin aikaa, mutta eräs taapero osasi sen jo ennen kuin oppi puhumaan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa taapero esittelee lihasten jännittämistaitoaan. Isä kuvaa pikkuistaan tyytyväisenä videolle, kun lapsi jännittää lihaksiaan pyynnöstä. Aina kun isä pyytää pikkuista tytärtään esittelemään lihaksiaan tyttö jännittää kaikilla voimillaan käsiään niin, että koko pää tärisee.

Tytön äiti ja isä nauravat huvittuneena vieressä kun taapero yrittää jännittää pieniä pulleita käsivarsiaan. Tytön suu ja leukaperätkin jännittyvät, kun taapero esittelee isälle parhaan most muscular -poseerauksensa.