Tosielämän ”hullu kissanainen” hoitaa yli tuhatta kissaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissa tarvitsee omistajaltaan yhtä paljon huomiota ja huolenpitoa kuin koira. Silti viiksekkäät mirrit mielletään usein lainsuojattomiksi ja itsenäisesti toimeentuleviksi eläimiksi. Kissa on kuitenkin monen mielestä mahtava lemmikkieläin.

Tämän on ymmärtänyt myös 1.100 kissan kanssa maatilallaan Kaliforniassa asuva Lynea Lattanzio. Nainen ylläpitää yhtä suurinta olemassa olevaa kissahoitolaa yhdessä vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa. Kissahoitolan nimi on Cat House On The Kings.

Nainen on antanut kotinsa kokonaan kissojen käyttöön. Hän on myynyt omaisuuttaan vihkisormusta myöten mahdollistaakseen kissojen pelastamisen ja hoitamisen. Hän aikoo ottaa jatkossa vielä enemmän kissoja nykyisen 800 aikuisen ja 300 pennun lisäksi, Barcroft TV kertoo.