Aktiivisuusmittarin luultiin hajonneen – paljastikin raskauden!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies luuli hänen naisensa pitämän FitBit-aktiivisuusmittarin hajonneen, kun se oli yllättäin alkanut näyttämään täysin erilaisia lukemia kuin aiemmin. Mies oli kysynyt neuvoa verkosta Reddit-keskustelusta, jossa oli kysynyt muilta aktiivisilta käyttäjiltä, miten FitBit on voinut seota tai mennä rikki kesken käytön.

Naisen syke oli kohonnut nopeasti ja ollut yhdestä päivästä lähtien selkeästi korkeampi tavallisiin lukemiin verrattuna. FitBit-mittarin mukaan nainen olisi ollut sykkeensä puolesta rasvanpolttoalueella kymmenen tuntia päivästä, mikä oli miehen mukaan mahdotonta, koska hän ei ollut edes harrastanut sinä päivänä liikuntaa.

Yksi keskustelija oli spekuloinut sitä, että voisiko nainen olla raskaana. Keskustelun aloittanut mies oli kommentoinut viestiketjuun Mirror-lehden mukaan päivää myöhemmin, että nainen todella oli raskaana ja hänestä tulee isä. Kohonnut syke olikin ollut merkki raskaudesta eikä terveydentilan huononemisesta tai FitBit-mittarin rikkoutumisesta.