Luksusristeilijä ajoi suoraan hirmumyrskyyn – kauhistuttavat kuvat leviävät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Royal Caribbean -varustamon Anthem of the Seas -laivan matkustajat kokivat sunnuntaina kauhun hetkiä, kun alus ajoi suoraan hurrikaaniin Atlantin valtamerellä. Noin 4.000 matkustajan laiva oli matkalla New Yorkista Floridan Port Canaveraliin. Myrskyssä neljä ihmistä loukkaantui ja laiva vaurioitui.

Sittemmin poispäin myrskystä takaisin New Jerseyn Cape Libertyn satamaan ajanut Anthem of the Seas -laiva kärsi lievistä vahingoista. Neljä matkustajaa loukkaantui myrskyn aiheuttamissa onnettomuuksissa. Washington Post -lehden mukaan rajusta myrskystä tiedettiin jo useita vuorokausia etukäteen.

Anthem of the Seas -aluksen matkustajien ottamat kuvat ja videot levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa. Royal Caribbean on luvannut kaikille matkustajille täyden hyvityksen matkan hinnasta ja 50 prosentin alennuksen seuraavasta risteilyistä yhtiön aluksilla.