Charlie Sheen oli vuosia raittiina – HIV-diagnoosi johti syöksykierteeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Charlie Sheen on avautunut vuosia kestäneestä syöksykierteestään lehtihaastattelussa. Mies kertoi, että hän eli tasapainoista ja raitista elämää 11 vuoden ajan, kunnes hän sai tietää olevansa HIV-positiivinen.

Sheenin mukaan diagnoosi syöksi hänet rappiolliseen elämään, johon kuuluivat oleellisena huumeet ja alkoholi. People-lehden mukaan diagnoosinsa jälkeen näyttelijä turrutti ahdistustaan alkoholilla, seksillä ja huumeilla.

The Dr. Oz Show -keskusteluohjelmassa Sheen paljasti, ettei hän oikeastaan tiennyt, mistä hän oli HIV-tartunnan saanut. Mies kuitenkin kertoi, että hän on saanut elämänsä jälleen hallintaan raittiuden saralla. Charlie totesi olevansa keskittynyt, raitis ja toiveikas.