Ellie Gouldingin somevideo ihmetyttää – asuvalinta vihje jostain?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Ellie Goulding on ihastuttanut fanejaan Instagramissaan julkaisemalla videolla, jossa kaunotar pyörähtelee hääpuku päällään. Morsiamena esiintyvä Ellie on saanut videollaan kohun aikaan, vaikka hän onkin videon tiedoissa kertonut, ettei hän ole menossa naimisiin.

Daily Mail -lehden mukaan Gouling on hiljattain palannut yhteen on-off-poikaystävänsä Dougie Poynterin kanssa. Monet faneista epäilevät, että Ellie on julkaissut videon vihjaillakseen poikaystävälleen seuraavasta askeleesta suhteessa.

Goulding ja Poynter ovat seurustelleet kaksi vuotta lukuun ottamatta satunnaisia taukoja suhteessa. Ellie on paljastanut, että yhteisen ajan löytäminen molempien kiireellisestä aikataulusta on haastavaa. He viettävät paljon aikaa erillään, mutta siitä huolimatta he uskovat suhteensa tulevaisuuteen.

Girl in wedding dress but not getting married alert

Video, jonka elliegoulding (@elliegoulding) julkaisi