Elokuvatähden annettiin laulaa lentokoneessa – henkilökunta hyllytettiin!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Intialainen Jet Airways -lentoyhtiö on hyllyttänyt tilapäisesti matkustamohenkilökunnan lennolla sattuneen välikohtauksen vuoksi. Jodhpurista Mumbaihin matkalla olleessa lentokoneessa oli matkustajana kuuluisa Bollywood-tähti Sonu Nigam.

Daily Mail -lehden mukaan kesken lennon Sonu pyysi henkilökunnalta lupaa kuulutuksen tekemiseen. Stuertit ja lentoemot suostuivat miehen ehdotukseen vastoin ohjeistuksia. Nigam tarttui puhelimen luuriin ja alkoi laulaa siihen. Mies esitti matkustajille lempeän balladin.

Vaikka tähden tempaus ihastutti matkustajia, on siitä koitunut ongelmia henkilökunnalle, etenkin kun laulutuokiosta kuvattuja videoita on jaettu ahkerasti netissä. Tempauksen julkitulon myötä henkilökunta hyllytettiin. Jet Airwaysin mukaan henkilökunta on rikkonut räikeästi turvallisuussäädöksiä ja työntekijöiden hyllyttäminen oli oikea ratkaisu.