Happy Meal -ateria kuusi vuotta kaapissa – tältä se näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruoat ja einekset sisältävät niin paljon lisäaineita, että niiden on huomattu säilyvän todella pitkään samannäköisenä. Nyt eräs kiropraktikko päätti säilyttää vuosien ajan McDonald’s-ravintolan Happy Meal -annosta näyttääkseen potilailleen miten paljon siinä on säilöntäaineita.

Jennifer Lovdahl -niminen kiropraktikko on julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan Happy Meal -annoksesta, joka on kuusi vuotta sitten ostettu. Se on ollut kaikki nämä vuodet Lovdahlin toimistossa, mutta ateria ei ole mädäntynyt, homehtunut tai alkanut edes haisemaan. Lovdahlin mukaan annos haisee pelkästään pahvilta.

Lovdahl halusi näyttää kokeilunsa avulla potilailleen ja heidän lapsilleen miten huonoa ravintoa McDonald’s-ravintolan ateriat ovat ja miten paljon niissä on myrkkyjä. Kananugetit ja ranskalaiset näyttävät lähes samalta kuin ostettaessa, minkä vuoksi kiropraktikko kehottaakin valitsemaan mielummin luonnon omat pikaruoat kuten hedelmät.

It's been 6 years since I bought this "Happy Meal" at McDonald's. It's been sitting at our office this whole time and…

Posted by Jennifer Lovdahl on Wednesday, February 3, 2016