Leopardi tunkeutui kouluun Intiassa – kauhunhetket videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Intialaisen koulun valvontakamerat tallensivat kauhistuttavan hetken, kun leopardi oli kiivennyt koulun aitojen yli ja juoksennellut ympäri koulun pihaa hyökäten ihmisten kimppuun. Leopardiin saatiin lopulta ammuttua tainnutusnuoli, minkä jälkeen se saatiin kiinni.

Äkäinen ja hermostunut leopardi juoksenteli Vibgyor School -koulun pihalla Bangaloressa Intiassa. Leopardi hyökkäsi uima-altaan reunalla muutaman miehen päälle ja jätti vierailunsa jälkeen neljä ihmistä loukkaantuneiksi. Leopardi hyökkäsi erityisen pahannäköisesti yhden miehen kimppuun purren häntä käsivarresta. Onneksi mies pääsi lopulta jaloilleen ja sai hätistettyä pedon kimpustaan.

Leopardi pääsi myös kouluun sisälle ja valvontakameroiden tallentamasta materiaalista näkyykin, miten kissapeto kävelee pitkin koulun tyhjiä käytäviä. Leopardiin saatiin ammuttua lopulta tainnutusnuoli, minkä jälkeen meni kuitenkin vielä tunteja ennen kuin lääke vaikutti ja leopardi saatiin kiinni.