Uskomaton raivokohtaus: Mies heitti alligaattorin läpi ravintolan ikkunasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan Jupiterissa asuvaa 23-vuotiasta miestä syytetään paikalliseen pikaruokaravintolaan ja sen henkilökuntaan kohdistuneesta rikoksesta. Erikoisen tapauksesta tekee se, että tihutyö tapahtui heittämällä alligaattorin ravintolan ikkunasta läpi.

Viranomaisten mukaan mies tilasi Wendy’s-ravintolan autokaistalta ruokaa lokakuussa 2015. Saatuaan ateriansa hän heitti noin metrin pituisen alligaattorin autokaistan ikkunasta läpi. Paikallisen WPTV-uutiskanavan mukaan floridalaismies onnistui välttelemään poliiseja usean kuukauden ajan.

Häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja alligaattorin laittomasta hallussapidosta sekä kuljetuksesta. Floridalaismies on myöntänyt napanneensa alligaattorin kyytiinsä tien reunalta ja tuoneensa eläimen pikaruokaravintolaan. Ikkunasta heitetty alligaattori on sittemmin päästetty vapaaksi läheiseen kanaaliin.