Erikoinen riippuvuus: Mies koukussa takapuolten nuolemiseen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen televisiosarja My Strange Addiction esittelee jakso kerrallaan ihmisiä, joita kalvaa jokin epätavallinen riippuvuus. Erään nuoren miehen riippuvuus on se, että hän ei ole saada tarpeekseen naisten takapuolten nuolemisesta.

Never Satisfied Life on julkaissut YouTube-kanavallaan trailerin televisio-ohjelman uudesta jaksosta, jossa esitellään 22-vuotias Benjamin. Benjamin kertoo omituisesta riippuvuudestaan, joka on hänen kohdallaan naisten takapuolten ja peräaukkojen nuoleminen. Benjamin sai 18-vuotiaana ensimmäistä kertaa maistaa naisen takapuolta, minkä jälkeen ei ole ollut saada mausta tarpeekseen.

Benjamin on koukussa takapuolten nuolemiseen. Riippuvuus on jo siinä pisteessä, että mies joutuu maksamaan naisille saadakseen maistaa heidän peräaukkojaan. Benjaminin edellinen parisuhde loppui myös sen vuoksi, että tyttöystävä sai tietää Benjaminin nuolleen tytön äidin takapuolta. Riippuvuus tuhoaa Benjaminin sosiaalisen elämän, minkä vuoksi hän on hakenut televisio-ohjelman kautta apua riippuvuuteensa.