Araknofoobikon painajainen – salaattipussissa suuri hämähäkki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet australialaiset ovat tottuneet pihoillaan ja toisinaan kodeissaankin asuviin, joskus hengenvaarallisiin hämähäkkeihin. Eräs paikallinen mies joutui kuitenkin yllättymään löydettyään kahdeksanjalkaisen ötökän kuitenkin avaamattoman salaattipussin sisältä.

Hämähäkki löytyi Woolworth-ruokakaupasta ostetun, sellaisenaan käyttövalmiiksi kuvaillun italialaistyylisen salaattisekoituksen seasta. Isokokoinen ötökkä on tunnistettu jahtihämähäkki-heimon edustajaksi. Jahtihämähäkkien purema ei ole ihmiselle hengenvaarallinen, mutta saattaa aiheuttaa tuskallista kipua.

Salaatin ostanut mies ei onnekseen ehtinyt avata pakettia ennen kuin hän huomasi sen sisällä asuvan hämähäkin. Yllättävää löydöstä esittelevä video jaettiin Youtubessa 4. helmikuuta, samana päivänä kun Woolworth ilmoitti vetävänsä suuren erän lehtisalaattia pois markkinoilta. Lehtisalaatit tosin vedettiin myynnistä salmonellaepäilyn, ei hämähäkkien vuoksi.