Tämä viinilasi kylvää kauhua valkoisessa kodissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni muistaa 90-luvulla menestyneet pilailupuodit ja krääsäkaupat, joissa myytiin neonvärein koristeltua tavaraa sekä kasapäin turhanpäiväisiä tuotteita. Ihmiset saattoivat ostaa muovikassillisen pilailutuotteita ainoastaan kertaluonteisia jäyniä varten.

Nyt myyntiin on tullut hämmennystä aiheuttava viinilasi. Vaikka ihmiset eivät enää tuhlaakaan rahojaan joutavaan esineistöön, nousee esittelyyn harkitsemisen arvoinen viinilasi. Kyseinen lasi on nimeltään Upside Down Wine Glass, ja siitä nautitaan viiniä pohjasta. Lasin avulla on helppo aiheuttaa kummastelua kanssanautiskelijoiden keskuudessa.

Lasin avulla voi luoda paniikkia esimerkiksi valkoisen sohvan omistavan ystävän luona. Noin 375 millilitran kokoista viinilasia myydään RED5-verkkokaupassa yhdeksällä eurolla. Valitettavasti tuote on myyty hetkellisesti loppuun suuren mediahuomion takia.