Amerikkalaismallin jättipeppu varasti show’n – eikä syyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediapersoonana ja mallina tunnettu Amber Rose paljasti äskettäin, että hän tuntee vetoa entiseen UFC-mestariin Ronda Royseyyn. 32-vuotiaan mallikaunottaren mielestä Ronda vaikuttaa feminiiniseltä kovanaamalta ja se kiehtoo häntä. Eilen Rose kuvattiin Trinidad-karnevaaleissa.

Amber osallistui maailmankuuluihin karnevaaleihin yhdessä ystävänsä Blac Chynan kanssa. Rosen asu oli melko paljastava, ja hänen takapuolensa varastikin päähuomion tilaisuudessa.

Amber Rose on aiemminkin ollut ihastunut naisiin. Myös esimerkiksi näyttelijätär Margot Robbie on Amberin mukaan huippuseksikäs. Kaunotar jakoi Margotille omistetun rakkaudentunnustuksen taannoin Instagramissa. Vaikuttaisi siltä, että nyt malli on iskenyt silmänsä Ronda Rouseyyn.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash