Ben & Jerry’sin vegaanijäätelöt myyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin, että Ben & Jerry’s -jäätelövalmistaja tuo markkinoille kasan maidottomia jäätelöitä. Vegaanien onneksi vaihtoehtojäätelöitä on valmistettu neljä eri makua ja ne ovat ilmestyneet kauppojen hyllyille ainakin Yhdysvalloissa.

Ben & Jerry’sin tiedetään tukevan ilmastonmuutoksen vastaista työtä ja heitä on vaadittu valmistamaan jäätelöä myös vegaaneille. Netissä on kiertänyt jopa adressi yhtiön maidon käyttöä vastaan, joten nyt rukouksiin on vastattu. Yhdysvaltojen markkinoille on saapunut kaksi maidotonta klassikkomakua ja kaksi uutuutta.

Tuotteissa ei ole lainkaan lehmänmaitoa, kananmunia, hunajaa tai muitakaan eläinperäisiä tuotteita. Silti makujen on luvattu vastaavan originaaleja. Uudet vegaanimaut ovat P.B. & Cookies, Coffee Caramel Fudge, Chocolate Fudge Brownie ja Chunky Monkey. Vielä ei ole tietoa, tulevatko vegaanijäätelöt suomalaisiin pakastealtaisiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat