Beyonce majoittui Super Bowlissa tähän Airbnb-asuntoon – vuorokausi maksaa 9 171 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikki vähänkään viihdemaailmaa seuraavat varmasti tietävät, Beyonce esiintyi viikonloppuna Super Bowl -kilpailun väliaikaesityksessä. Nyt myös tähden yöpaikkana toiminut pramea Airbnb-asunto on noussut otsikoihin.

Beyonce majoittui nimittäin San Franciscossa Los Altos Hillsissä sijaitsevassa vuokratalossa. Yksi yö Airbnb-majoituspalvelussa vuokralla olevassa luksusasunnossa maksaa 10.000 dollaria, eli hieman yli 9.100 euroa. Koko tilan arvo on The Verge -sivuston mukaan noin 50 miljoonaa dollaria.

Beyonce jakoi kuvia majoituspaikastaan sosiaalisessa mediassa. Viiden makuuhuoneen talo sisältää muun muassa kuntosalin, täyden baarikaapin, uima-altaan ja katolle tehdyn puutarhan, josta aukeavat upeat näyt San Franciscoon. Talossa on jopa kana-aitaus, joten majoittujat pääsevät nauttimaan aamupalallaan tuoreista luomukananmunista.

Airbnb
Airbnb

Kuva, jonka Beyoncé (@beyonce) julkaisi

Kuva, jonka Beyoncé (@beyonce) julkaisi

It was a Super weekend Airbnb

Julkaissut Beyoncé 8. helmikuuta 2016