BMW-kuskin tieraivolla nolo seuraus – ajoi itse ojaan!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa levinneellä videolla nähdään, miksi tieraivon valtaan heittäytyminen kannattaa harvemmin liikenteessä. Etelä-Afrikan Durbanissa kuvatulla videolla BMW-kuskin holtiton ja aggressiivinen käytös tiellä osuu hänen omaan nilkkaansa.

Videolla BMW ja Volkswagen Polo ajavat rinnakkain moottoritiellä. Yhtäkkiä BMW-kuski yrittää tönäistä toista autoa tarkoituksenaan joko vahingoittaa ajoneuvoa tai säikäyttää sen kuskia.

Polo-kuski onnistuu kuitenkin väistämään autoa. Tässä vaiheessa karma puuttuu peliin, ja BMW lähteekin heittelehtimään ulos ajotieltä. Ajoneuvo näyttää pysähtyvän tien reunaan juuri ennen suojakaiteeseen törmäämistä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat