Fifty Shades of Grey -kaunotar on roolinsa vanki – miehet eivät uskalla enää lähestyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Nousujohdanteista uraa Hollywoodissa tekevä Dakota Johnson on Don Johnsonin ja Melanie Griffithin tytär. 26-vuotias neitokainen tunnetaan tällä hetkellä parhaiten roolistaan Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa. Nyt nainen syyttää elokuvaa yksinäisyydestään.

Kohutun elokuvan naispääosaa esittänyt tähti riettaili valkokankaalla. Hän erosi viime vuonna muusikkomies Matt Hittistä, eikä ole sen jälkeen löytänyt herraseuraa vierelleen. Dakota Johnson syyttää sinkkuudestaan erottissävytteistä elokuvarooliaan.

– Osa ihmisistä ajattelee, että olen kiinnostunut S&M-seksistä myös privaattielämässäni. Se ei kuitenkaan ole totta. Olen näyttelijä ja teeskentelen. Minusta tuntuu, että ihmiset sekoittavat näyttelijät rooleihinsa usein tosielämässä, näyttelijätär kertoo Daily Mirrorille.

Hän harmittelee, että sopivat miesehdokkaat eivät uskalla lähestyä häntä Fifty Shades of Grey -leiman takia. Samaan hengenvetoon hän myöntää, että on toisinaan yksinäinen. Silti hän keskittyy täysillä uraansa ja pyrkii nauttimaan itsenäisyydestä. Hän kertoo viettävänsä vapaa-aikaa elokuvia katsellen ja kirjoja lueskellen. Tähti on nähty Fifty Shades of Grey -filmatisoinnin lisäksi elokuvissa 21 Jump Street, The Social Network ja Need for Speed.