Disneyn Frozenista tehdään Broadway-musikaali

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn vuonan 2013 ensi-iltansa saanut Frozen on kaikkien aikojen menestynein animaatioelokuva. Elokuvalle suunnitellaan jo jatko-osaa, ja lisäksi siitä ollaan työstämässä myös musikaaliversiota teatterin lavalle.

Frozen-musikaali saapuu Broadwaylle kevääksi 2018. Entertainment Weekly -lehden mukaan teatteriversion musiikista vastaavat myös elokuvan musiikit säveltäneet ja sanoittaneet Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez.

Muun muassa Billy Elliot ja Matilda -elokuvien parissa työskennellyt Peter Darling suunnittelee musikaalin koreografian. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ketä esityksen päärooleissa tullaan näkemään. Ennen virallista Broadwayn ensi-iltaa Frozen-musikaalista tullaan järjestämään testinäytös toistaiseksi nimeämättömässä teatterissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat