Kylie Jenner ja Puma yhteistyöhön – Kanye West raivostui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenneristä on tullut hurjaa vauhtia yksi seuratuimmista tyyli-ikoneista, joista nuoret ottavat mallia. Kun Kylie poseeraa jokin vaate yllään tai esittelee käyttämäänsä meikkiä, ne myydään välittömästi kaupoista loppuun.

Moni tunnettu brändi haluaisi varmasti yhteistyöhön kauniin neitokaisen kanssa, mutta aina sopimuspapereiden allekirjoittaminen ei olekaan niin yksinkertaista.

Kylie on tehnyt Daily Mail -lehden mukaan Puma-merkin kanssa miljoonasopimuksen, josta Kanye on raivoissaan. Kylie on jo nähty useampi Puma-merkkinen urheiluvaate yllään, mutta tämä ei näytä estävän Kanyeta yrittämästä purkaa sopimusta. Tapansa mukaan Kanye hoitaa asian äänekkäästi sosiaalisessa mediassa.

Kanye kirjoitti Twitter-tililleen tuohtuneena, että Puman ei tulisi koskaan yrittää jakaa heidän perhettään kahtia ja yritys saa miljoonansa takaisin. Kylie ei kuulemma Kanyen mukaan ole Puma-tyttöjä vaan ikuisesti hänen kanssaan Yeezy-tiimissä. Kanye taiteili tämän jälkeen vielä kuvan, jossa oli Puman logo ja teksti: ”Kylie was here”, minkä vieressä komeili vielä Kimin itkunauru-emoji.