Omistaja opetti kissaansa esittämään kuollutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset pystyvät opettamaan lemmikeilleen monia hauskoja temppuja kunhan he ovat vain tarpeeksi kärsivällisiä ja motivoivat oikeilla herkkupaloilla lemmikkejä. Koirille temppujen opettaminen on helpompaa ja yleisempää, mutta nyt eräs kissanomistaja on opettanut myös kissalleen hauskan tempun.

Kuolleen esittäminen on melko klassinen temppu, jonka jo moni koiranomistaja on opettanut lemmikilleen. Nyt myös eräs mies on onnistunut opettamaan saman tempun isokokoiselle Lyle-nimiselle kissalleen, joka esittelee temppua miehen kuvaamalla videolla.

Mies esittää ampuvansa kissaa, jolloin kissa maukaisee surkeasti ja on painamassa kylkimakuulla päätään alas. Kun omistaja ampuu vielä toisen kerran, kissa kierähtää selälleen. Kuolleen esittäminen taitaa olla Lyle-kissasta hauska leikki, sillä sen häntä heiluu vielä silloinkin, kun se leikkii menehtynyttä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat