Pingispallo ammuttiin 800 km/h – tällaista tuhoa se sai aikaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilmatäytteisten ja kevyiden pingispallojen ei ehkä kuvittelisi saavan aikaan kovinkaan suurta tuhoa, vaikka sellainen ammuttaisiin ilmoille kovallakin teholla. Tested-kanavan tuore video osoittaa kuitenkin toisin.

Videolla San Franciscon Exploratorium-museon Zeke Kossover esittelee vakuumitykin tehoa. Mies ampuu pingispallon putken läpi, jolloin se saavuttaa noin 800 kilometrin tuntinopeuden ja osuu colatölkkiin. Lähes äänen nopeudella lentävä pallo tuhoaa tölkin totaalisesti, kulkien alumiinin läpi kuin se olisi paperia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat