Räppäri DMX löydettiin tajuttomana – poliisin elvytys pelasti hengen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan suuresta suosiosta nauttinut räppäri DMX löydettiin maanantaina 8. helmikuuta tajuttomana New Yorkin Yonkersissa sijaitsevan hotellin parkkipaikalta. Silminnäkijöiden mukaan mies nautti ennen kohtaustaan tunnistamatonta pulveria.

Paikalle hälytetyt viranomaiset eivät tunteneet tähden pulssia tai hengitystä. Poliisien elvytys-yritysten ansiosta miehen sydän alkoi kuitenkin jälleen toimia. Viranomaiset antoivat DMX:lle, oikealta nimeltään Earl Simmons, yleensä heroiinin yliannostuksiin tarkoitettua Narcan-ainetta.

Räppäri toimitettiin paikalliseen sairaalaan, ja hänen tilansa kerrotaan olevan vakaa. TMZ-sivuston mukaan DMX on itse väittänyt tilanteen johtuneen astmakohtauksesta.

DMX nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 1997 singlellään Get At Me Dog. Debyyttialbumi valloitti Billboard 200 -listan ykkössijan ja kakkosalbumi Flesh of My Flesh, Blood of My Blood myi nelinkertaisesti platinaa.