Sähköasentajan huono päivä – jäi päästä kiinni kattoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sähkömies oli kesken työnteon huomannut jääneensä katonrajaan päästään kiinni. Sen sijaan, että miehen kollega olisi ryhtynyt auttamaan pinteeseen joutunutta ystävää, hän vain naureskeli vieressä ja päätti kuvata hauskan tilanteen videolle.

Sähkömiehen pää jäi pienestä aukosta kiinni katonrajaan. Mies oli ilmeisesti leikannut kattoon ympyrän muotoisen reiän päästäkseen johtoihin käsiksi. Mies oli laittanut päänsä pyöreästä aukosta sisään, minkä jälkeen hän ei ollutkaan enää saanut sitä pois aukosta.

Pyöreä aukko on niin pieni, että sähkömies ei saa päätään enää ulos kattoon tehdystä aukosta. Mies kokeilee vetää päätään eri kulmista ja asennoista, mutta se ei näytä mahtuvan reiästä siltikään. Sähkömiehen tilannetta ei auta se, että kaveri kuvaa ja nauraa vieressä hänen tilanteelleen.