Donald Trumpia esittävä härski alastonkuva leviää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen uusi presidentti valitaan tänä vuonna. Hän tulee astumaan virkaansa 20. tammikuuta 2017. Kampanjointi on jo täydessä vauhdissa, ja eniten kohua aiheuttanut ehdokas on miljardööri Donald Trump.

Republikaanien riveistä ponnistava yrittäjä on antanut ihmisille runsaasti ajattelemisen aihetta esimerkiksi sosiaalisessa mediassa julkaisemillaan aivopieruillaan. Koska Trumpia vastustavilla on yhtälainen oikeus rajojen rikkomiseen, ovat monet taiteilijat ryhtyneet luomaan miljonääriaiheisia teoksia. Nyt taiteilijanvapaudella luotu alastonkuva kiertää ympäri nettiä.

Kuvataiteilija Illma Gore on julkaissut Facebook-sivullaan Donald Trumpia esittävän alastonkuvan. Kuvatekstissä lukee, että voit olla iso mulkku siitäkin huolimatta, mitä housuistasi löytyy. Maalauksen nimi on Make America Great Again.