Hirveimmät lentomatkat listattiin – matkustajat paljastivat kokemuksensa

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lentokoneella matkustaminen on mahdollistanut ihmisten helpomman liikkumisen esimerkiksi eri mantereiden väleillä. Nyt netinkäyttäjät ovat jakaneet kauhukertomuksia lentomatkustamiseen liittyen. Suurimmat valituksen aiheet liittyvät myöhästelyyn, kanssamatkustajiin ja ruokaan.

Redditor thevegetexarian kysyi ihmisten karmeimpia kokemuksia lentokoneilla matkustettaessa. Eräs vastaajista kertoi kettumaisesta lentokoneen viasta, joka muutti 8,5 tunnin lennon Zürichista Philadelphiaan 18 tunnin pituiseksi tuskien taipaleeksi. Lentokone oli joutunut laskeutumaan matkan aikana Manchesteriin ja Bostoniin ennen määränpäähän saapumista.

Toinen tarina kertoo lyhyestä lennosta, joka venyi erilaisten syiden takia tuntien mittaiseksi. Matkustajan mukaan matkan olisi voinut suorittaa puolta nopeammin autolla, bussilla tai junalla. Entäpä hirveät kanssamatkustajat? Eräs reissumies kertoo ahdistavista naisista, jotka istuivat hänen molemmilla puolilla. He olivat ystävyksiä ja keskustelivat keskenään koko 11 tunnin lennon ajan. Kumpikaan ei suostunut vaihtamaan paikkaa miehen kanssa.

Eräs mies kertoo pitkästä lennosta Kuala Lumpurista Los Angelesiin, jonka aikana hän oli mielellään nukkunut. Kanssamatkustaja varasti kuitenkin hänen ruokansa nokkaunien aikana. Eräs matkustajista jakaa ikävän kokemuksen, kun hän matkusti Thaimaasta Seattleen ja kärsi ruokamyrkytyksestä. Lento kesti 16 tuntia. Toinen kertoo lentokoneen palanneen lähtökentälle erään matkustajan ripuloinnin vuoksi. Mies oli ulostanut lentokoneen käytävälle.