Jen Selterin kännykkä some-päivityksen jälkeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Erityisesti 20-vuotias internet-malli tunnetaan kuitenkin hyvin muodostuneen takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 8,5 miljoonaa seuraajaa.

Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Nyt Selter on esitellyt millaiselta hänen kännykkänsä ruutu näyttää, kun hän julkaisee uutta materiaalia sosiaalisessa mediassa miljoonille lukijoilleen. Näytöllä pyörii nimittäin niin paljon ilmoituksia, että yhdestäkään ei voi saada selvää.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. New Yorkin asukkaalta on odotettavissa muun muassa kirja ja televisioprojekteja, ja tähti ansaitsee nykyään runsain määrin rahaa erilaisten endorsement-sopimusten avulla. Selterin Instagramilla on kuusi miljoonaa seuraajaa, ja hänen takapuolensa on onnistunut lumoamaan esimerkiksi poptähti Rihannan.

For those who ask me what my notifications look like when I turn them on ???? #IloveYouAll

Video, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi

Baby freckles came out to play ?

Kuva, jonka JEN SELTER (@jenselter) julkaisi