Paluu tulevaisuuteen -elokuvien DeLorean-auto tekee paluun!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Paluu tulevaisuuteen -fanien mieliin on syöpynyt Lentävien skeittilautojen ja itsensä sitovien lenkkareiden ohella futuristinen DeLorean-auto. Toisin kuin lentolaudat, DeLorean oli todellinen kulkuneuvo – ajassa sellaisella ei tosin pystynyt matkustamaan.

DeLorean Motor Company ilmoitti taannoin aloittavansa uudelleen kuuluisan auton valmistuksen. Yhtiön toimitusjohtaja Stephen Wynne kertoi Houstonin KPRC2 -uutisille, että osia on riittävästi ainakin 300 toimivan DeLorean-replikan valmistukseen. Auton hinta tulee kohoamaan noin 89.000 euroon.

Autovalmistaja on julkaissut Youtubessa videon, joka tarjoaa esimakua tulevasta DeLorean-mallista. Videon perusteella uusi versio on melko uskollinen kasarin ihmeautolle. Uudet Deloreanit saapuvat markkinoille näillä näkymin vuonna 2017.

Mashable-sivuston mukaan huippunopeaa muskeliautoa metsästävät saattavat pettyä DeLoreaniin. Kyseessä on 80-luvun automalli, jonka huippunopeus voi olla melko hidas nykyisiin urheiluautomalleihin verrattuna.