Erikoinen matkustustrendi: Hääkuvalomat yleistymässä

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhä useampi pariskunnista haluavat ottaa hääkuvansa ennen varsinaista hääpäiväänsä. Vastoin perinteitä pari pukeutuu hääpukuihinsa jo ennen seremoniaa ikuistaakseen kuvia, joilla he juhlistavat alkavaa avioliittoaan.

Lontoossa asuva ammattikuvaaja Janis Ratknieks on erikoistunut hääkuvien ottamiseen. Kuvaaja paljasti, että vain harvoin nykypariskunnat haluavat hääkuvien ottamisen samalle päivälle seremoniansa kanssa. Hän on huomannut, että monet hänen asiakkaistaan ovat jopa valmiita matkustelemaan saadakseen toivomansa hääkuvat.

Hääkuvalomille lähtevät pariskunnat matkustavat rakastamaansa matkakohteeseen ottaakseen hääkuvat paikan päällä. Matka järjestetään yleensä ennen naimisiinmenoa ja se on yksi etappi ennen parin suurta päivää.

Hääkuviin liittyvä matkustustrendi on saanut alkunsa Aasiasta, sillä monet kiinalaispariskunnista matkaavat jopa Eurooppaan asti ottaakseen näyttäviä hääkuvia. Pariskunnat pitävät pienen hääloman jo ennen seremoniaansa. Romanttinen Lontoo ja rakkauden kaupunkina tunnettu Pariisi ovat luonnollisesti olleet monien hääparien valinta kuvauskohteena.

#pariswedding #paris #elopement #weddingphotographer #wedding

Kuva, jonka Janis Ratnieks (@ratnieksjanis) julkaisi

#london #prewedding #love #engagement #photographer #londonwedding #weddingphotographer #weddingdress #bigben #bride #groom

Kuva, jonka Janis Ratnieks (@ratnieksjanis) julkaisi

#instagood #instalike #como #engagement #postwedding #prewedding #ratnieksjanis

Kuva, jonka Janis Ratnieks (@ratnieksjanis) julkaisi

#love #lovebirds #wedding #italy #como #ratnieksjanis

Kuva, jonka Janis Ratnieks (@ratnieksjanis) julkaisi