Normipäivä Australiassa: Hämähäkki saalisti lähes metrin pituisen käärmeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookin The Aussie Farmer -sivulla jaetussa kuvassa nähdään tilanne, joka saattaa ilahduttaa käärmekammoisia mutta aiheuttaa puistatusta araknofoobikoissa: Siinä pitkäkoipinen hämähäkki on pyydystänyt noin metrin pituisen käärmeen.

Australian New South Walesissa sijaitsevalla maatilalla otetussa kuvassa käärme roikkuu elottomana verkossa hämähäkin kiivutessa voitokkaana matelijaa pitkin. Kuvan ottanut Patrick Lees kertoo Australian ABC News -uutissivustolle kyseessä olleen ensimmäinen kerta, kun hän on nähnyt hämähäkin tappaneen käärmeen. Mies päätti jättää seitin ehjäksi kuvan ottamisen jälkeen.

– En halunnut riistää hämähäkeiltä niiden voittoa, Patrick Lees kommentoi.

Death by Daddy long legs #snake #australia #straya #everythinginaustaliawillkillyou #killorbekilled #farmlife #brownsnake

Julkaissut The Aussie Farmer 5. helmikuuta 2016