Lemmikkikettu luuli lakanoita lumihangeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juniper on lemmikkettu, jonka seikkailuja yli 93,000 Instagram-käyttäjää seuraa. Tuoreella videolla oranssiturkkinen lemmikkieläin hämmentyy sängyn lakanoiden parissa. Valkoiset lakanat näyttävät Juniperin silmissä ilmeisesti epäilyttävän paljon lumihangelta.

Kettu pomppii sängyllä ja yrittää kaivaa lakanoita, samaan tapaan kuin luonnossa elävät ketut saalistavat lumihangessa.

Mashable-sivuston mukaan Juniper on viettänyt koko ikänsä ihmisten seurassa, eikä näin ollen osaisi edes elää luonnossa. Omasta ketusta haaveilevien harmiksi Juniperin omistaja kuitenkin toteaa, että ketut soveltuvat vain erittäin harvoissa tapauksissa ihmisten lemmikeiksi.

Pounce, pounce, pounce ? #landdolphin

Video, jonka Juniper (@juniperfoxx) julkaisi

This used to be my couch, now it's a den ?

Kuva, jonka Juniper (@juniperfoxx) julkaisi